facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ЕСЕН 2020 С УНИКАЛЕН РИТРИЙТ „УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА“
top of page

ЕСЕН 2020 С УНИКАЛЕН РИТРИЙТ „УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА“

Танцов ритрийт с практики за ума и тялото





Избрани сме от природата, за да бъдем жени! Наградени сме с необятна енергия, която създава животи, променя истории, изгражда вселени. Нашият вътрешен мир, нашето тяло са инструментите, които ни правят щастливи и пренасят частици благоденствие в хората, които обичаме.

Да се погрижим за себе си, да настроим ума и тялото си в синхрон - това е най-великото житейско умение!

Предлагаме възможност да се включите в уникален ритрийт, който събира всичко това, обединявайки ориенталски танц, стречинг и медитативни практики с приятно изживяване на фантастично място.

Очаквайте есента, когато ще се срещнем в сърцето на красивата природа, за да се погрижим за тялото и ума с любов и уважение. Как? Като събудим пластиката и елегантността, възбудим импулс за творчество и вдъхновение от самото движение!

Ако усещате, че в ежедневието сте засипани само от работа и грижи за дома; ако пренебрегвате времето за почивка; ако сте втвърдили телата, а умът блуждае; ако нещо винаги е извън контрол, а комуникацията ви с хората е твърде рязка… може би това, от което имате нужда е изграждането на повече физическа и емоционална пластичност.

Чрез този магичен и едновременно с това практичен семинар ще излезем от зоната на комфортния дискомфорт и ще докоснем онова физическо и емоционално състояние на блаженство и хармония, приложима във всеки аспект на нашия живот.

По време на този уникален ритрийт ще сме извън ежедневния стрес и шум, развивайки личността си чрез движенията на тялото, ума и душата си. Чрез ориенталски танци, стречинг, медитативни практики, сензитивни игри и релаксация ще преродим истинската жена, подкрепени от уюта на Балкана и прекрасната къща „Тринити“.

Очаквайте скоро още подробности за събитието.

102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page