facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 Малдиви през декември
top of page

Малдиви през декември

Включете се в новото ни танцово пътешествие от 2 до 10 декември 2023


В началото на месец ДЕКЕМВРИ 2023 година от „Шахира“ – школа по ориенталски танци ви каним на специално Танцово пътешествие до МАЛДИВИТЕ. Какво ще кажете да избягаме от студа и зимата, да учим ориенталски танци на брега на океана и да празнуваме живота на едно от най-романтичните и екзотични места на планетата? Слънце, бял пясък и безкрайни сини хоризонти, хиляди безлюдни островчета, топли лагуни с безброй преливащи се нюанси на синьо и тюркоазено, спиращи дъха „подводни градини“ от корали и цветни рибки.

Малдиви е дестинация набрала изключителна популярност с прекрасните условията, които предлага за една истинска почивка. Но, Малдиви могат да предложат много повече от тиха ваканция по средата на Индийския океан! Предлагаме ви едно уникално преживяване – комбинация от вълшебни плажове, коралови рифове, тропическо слънце, диво приключение и екстаз за душата .

Кога:

02 - 10 декември 2023г. (8 дни / 7 нощувки)

Къде:

Хотел Arena 4*, Маафуши Разположен на плажа на о-в Маафуши, Arena е нашият 4* хотел, където, ще намерите всички удобства за една истинска почивка. Хотелът разполага с широка гама от стаи, заведения за хранене, дейности и екскурзии, за да ви осигури незабравим престой. Стаите са шумо и светло изолирани, климатизирани и елегантно обзаведени.

Цена:

Ранно записване до края на март - 1594 евро на човек, настанен в двойна стая. * Цена за придружител - 1515 евро на човек, настанен в двойна стая.

Цена след 31ви март:

1644 евро на човек, настанен в двойна стая Цена за придружител - 1565 евро на човек, настанен в двойна стая.

Капаро: 250 евро на човек

* Придружител е човек, който няма да се включва в танцовите занятия.

Какво се включва, казано накратко:

- Самолетен билет София - Истанбул - Мале - Истанбул - София с редовен полет на Turkish Airlines; - Чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 9 кг; - 7 нощувки в хотел 4 звезди в делукс двойна стая с изглед към острова; - Трансфери: летище - хотел - летище; - Закуски и вечери; - Уроци по ориенталски танци за всички нива и стречинг, водени от познатите и любими преподавателки - Катрин и Нерин от школа „Шахира“ ; - Танцова шоу програма от Катрин и Нерин - Жива музика и танци всяка вечер (анимация от хотела) - Две екскурзии с включен обяд/вечеря: - Шнорхелинг с включен обяд на пясъчна ивица; - Вечеря с огън на пясъзна ивица и музика; - Безплатни удобства на плажа; - Екскурзовод на български език по време на цялото пътуване; ️- Свободно време и пълно презареждане на съзнанието;

В цената не са включени:

- Всички дневни екскурзии се заплащат допълнително; - Всички лични разходи; - Бакшиши на гидовете (минумум 5 долара на екскурзия); - Доплащане за единична стая; - Доплащане за стая с изглед към морето; - Застраховка отмяна на пътуването ; - Медицинска заастраховка към Евроинс с 10 000 евро покритие - 20 лв.;


ВАЖНО: Българските граждани, пътуващи за Малдиви е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане.


Събитието се осъществява съвместно с туристическа агенция РАПСОДИ.


Снимки от предното ни пътешествие до Тунис:




Recent Posts

See All
bottom of page