facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 Art of Yoga & Belly Dance
top of page

Art of Yoga & Belly Dance

През Юли ще подсилим великолепието на Луната, като се потопим в мистерията на източните танци Бели Денс




Едно вълнуващо пълнолуние се задава през Юли – Пълнолуние във Водолей.

Това са онези магични дни от месеца, в които емоциите и чувствеността нарастват, за да се претворят в изобилие и светлина. Това е една приказка, в която ще ползваме женската енергия, с която ни дарява свещената Луна, за да се свържем още по-дълбоко с чувствеността на тялото и да рисуваме през танца и йога.

По време на ритрийта ще научите основни движения от ориенталските танци, правилна стойка, присъствие и ще разкриете тайни, които ще освободят съзнанието от себенаблюдението и непрекъснатата оценка и ще се пренесете в магическия момент на самото творческо изживяване.

Катерина ще ви научи как да флиртувате чрез танца, да се любувате на движенията си, как да разкриете всички достойнства, които носи божественото женско тяло Само когато имаме добра връзка с тялото си, само тогава можем да имаме добра връзка и с другите. Събуждането на женската Шакти енергия идваща от мистичното пространство на женския ханш, ще събуди у вас неочаквана любов, прилив на творчески потенциал и креативност.


� Танците ще се водят от Катерина Борисова – Катрин


Тя е професионален режисьор и танцьор по ориенталски танци с международни награди и ръководител на танцова формация „Шахира“. Сертифициран преподавател в школа „Абра“ с ръководител Бояна Петрова. Катрин се занимава с различни видове изкуства от малка: балет, народни танци, актьорство. Две години играе в театралната трупа „Алма Алтер“. Завършва НАТФИЗ със специалност Кино и ТВ режисура. Страстта й към Изтока я води няколко пъти в Азия, където тя се влюбва в ориенталските танци. Участва като солист в белиденс спектакли и шоу програми, а съвместно с Адриана Кацарова хореографира представлението „Отвличане от Сарая“ на Опера Нова. Катрин се занимава с ориенталски танци близо 10 години. От 2015г. започва преподавателската й дейност. Методиката, по която работи е обогатена с актьорски похвати, образен език и сугестопедични елементи, които правят усвояването на ориенталските танци трайно и изключително забавно и интересно. Самата тя посещава редовно семинари с утвърдени учители от целия свят. За нея ориенталските танци са най-добрият начин да се изпълни с женски магнетизъм и оптимизъм. Ето какво казва за себе си: “Като своя мисия приемам задачата да помогна на своите ученици да развият онези умения, с които ще се почувстват щастливи от движенията на собствените си тела, защото в крайна сметка най-важната цел на танца е да носи наслада на танцуващия и зрителя.“


ЙОГА Ще събуждаме сутрин тялото си с йога, а следобед ще направим медитации.

Мъжката енергия Мъжете винаги са добре дошли. Ще имаме две йога практики на ден. Вечер, докато дамите танцуват, те ще могат да се насладят на тишината край басейна или в други свободни занимания.

�МЯСТОТО Хотел “Премиер” е пет звезден, с всички удобства и лукс за сетивата. Спа центърът е прекрасен.


ПЛАЖ Хотелът разполага с прекрасен басейн, на който ще разпускаме в свободното си време.

РАЗХОДКА В ГОРАТА Приятелите на гората ще могат да се разходят из красивата местност наоколо.

РИТУАЛ – медитация: Събота, когато е Пълнолуние, всички практики ще бъдат посветени на връзката с Луната и чувственоста. Танците ще са облечени в изяществото и неуловимостта на Водолей.


Това е една приказка, която ще изпълни дните със свежест и красота.

~~~~~~~~~~~~~~ Примерна програма: Петък Започваме в 16.00ч 16.00 – 17.30 – йога практика 17.30 – 18.30 – запознаване и синхронизиране на групата 19.00 – 21.00 – вечеря 21.00 – 22.30 – танци Събота 8.00 – 9.30 – йога практика край басейна 9.30 – закуска Свободна програма – плаж, разходка, друго 18.00 -19.00 – медитация за връзка с Лунната енергия / Пълнолуние във Водолей / 19.00 – 21.00 – вечеря 21.00 – 22.30 – танци – ритуал на Пълнолуние

Неделя 8.00ч – 9.30ч – Art of Yoga 9.30ч – 10.30ч – закуска 10.30 – 11.30ч – урок по танци 12.00 – 12.20 – заключителна част 13.00 – отпътуване


~~~~~~~~~~~~~ Цена:

– 340 лв – двойно настаняване – 300 лв – цена за мъже – включва йога, настаняване, закуска и вечеря в двойна стая


За записване: Тел: 0895661161 Имейл: adelina@adelinayogaart.com

Необходимо е да заплатите 100 лв капаро, за да запазите своето място. В случай на анулация от ваша страна, кпатото не се връща.

Recent Posts

See All
bottom of page