facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9
top of page

Шоу програми

Тук ще откриете списък с тематичните програми, които предлагаме

ориенталски танцьорки

MYSTIC ORIENTAL

MYSTIC ORIENTAL

Ориенталско ритуално шоу с театрални елементи

Ако обичате истории за далечни земи, жрици и владетелки на стихии и търсите приковаващо вниманието зрелище за вашето събитие, „Мистик Ориентал“ е правилното шоу! Невероятно танцово изживяване, поднесено под формата на древен ритуал, в който има за всекиго по нещо: красота, ориенталски танци, огнени ефекти, светлинно шоу, източни ритми, провокация. Вие не сте просто зрител, а участник в ритуала... 

ориенталска танцьорка Катрин
CLASSICAL BELLYDANCE

Автентично белиденс шоу

Както самото заглавие подсказва, Класическото Белиденс Шоу представя танцова програма, на която типично бихте се насладили в ориенталския свят. Фолклорни ритми, дръм сола, пищни движения в ханша, феерични аксесоари, всичко това гарнирано с много настроение и веселие! За пълно потапяне в духа на Ориента, програмата може да бъде допълнена с музиканти и изпълнители на арабски песни.

CLASSICAL BELLYDANCE

кабаре ориентал

O!CABARET

O!CABARET

Кабаре Ориентал

Нашето „О!Кабаре“ е изпъстрено с екзотични танци

от близки и далечни страни, мноооого пера, любими песни от известни мюзикъли и филми, интеракции с публиката, екшън и разбира се - ориенталски мотиви! "Агент 007", "Ах, този джаз", "Чикаго" и др." Програмата със своето разнообразие от музикални, танцови стилове и актьорски закачки подхожда на всеки вкус, което я прави подходяща за големи корпоративни събития, юбилеи, казина и ресторанти.

ANGELS OF LIGHT

Авторско светлинно шоу

Невероятна и вълнуващо визуална наслада, „Ангели от светлина“ е уникален избор за сватби и чествания. Изненадващ, нежен и оригинален съпровод на младоженците в първия им сватбен танц или въвеждане на булката, заобиколена от красиви ангели. Шоу със светлинни танцови елементи и зрелищни костюми, силен акцент във всяка празничната програма.

ангели от светлина

ANGELS OF LIGHT

танцова шоу програма

SPICY MIX

SPICY MIX

Изберете микс от предлаганите танцови формати

„Спайси микс“ е нещо като „направи си сам“.

С други думи, клиентът има свободата да избере микс от предлаганите от нас танцови формати. За тези, които обичат традиционната ориенталска музика, например, но биха искали да включат модерен атракционен елемент, могат да миксират с кабаретен танц с щраусови ветрила или със светлинното ни ангелско антре. Или пък преобладаваща част от шоу програмата може да бъде мистичната, в която ориенталските мотиви са само загатнати.

Танцова група "Шахира" / Shahira Dance Show / предлага оригинални танцови шоу програми, подходящи както за тематични участия в ресторанти, така и за сватби, юбилеи, тиймбилдинг събития, чествания и други специални поводи.


Групата е съставена от професионални изпълнители с дългогодишен опит в танцовата област и участия в международни фестивали и шоута. Разполагаме с пищни костюми и аксесоари (ангелски крила, ветрила, огнен свещник, воали). Репертоарът ни включва ориенталски, кабаретни и модерни танци, авторско светлинно и сватбено шоу и анимация.


Времетраенето на шоутата е стандартно между 10 и 40 минути. Броят на танцьорките между 1 и 3. При интерес и желание за по-мащабни събития, надхвърлящи нашият формат, не се колебайте да се свържете с нас! Ние обичаме да творим и с радост ще реализираме смелите ви идеи. За да ви помогнем оптимално, обаче, е нужно да се свържете с нас поне месец преди събитието ви.

 

Цената варира спрямо вида шоу, броя участници в него, аксесоарите и смяната на костюми, както и спрямо честотата на ангажимента. При заявка на регулярни участия (2 или повече пъти в месеца за заведения, хотели и казина) се ползват преференциални условия.


За участия извън града заявката се прави задължително минимум седмица по-рано. Клиентът поема пътните разходи и настаняването, ако такова се налага.


При желание за танц с аксесоари е задължително да ни информирате за големина и височина на пространството (3м височина и 4 м широчина са минимално необходимите размери), както и за наличието на висящи от тавана украси, крепежи и колони.

bottom of page