Шоу програми

Тук ще откриете списък с тематичните програми, които предлагаме

MYSTIC ORIENTAL

MYSTIC ORIENTAL

Ориенталско ритуално шоу с театрални елементи

CLASSICAL BELLYDANCE

Автентично белиденс шоу

CLASSICAL BELLYDANCE

O!CABARET

Кабаре Ориентал

O!CABARET

ANGELS OF LIGHT

Авторско светлинно шоу

ANGELS OF LIGHT

SPICY MIX

SPICY MIX

Изберете микс от предлаганите танцови формати

Танцова група "Шахира" / Shahira Dance Show / предлага оригинални танцови шоу програми, подходящи както за тематични участия в ресторанти, така и за сватби, юбилеи, тиймбилдинг събития, чествания и други специални поводи.


Групата е съставена от професионални изпълнители с дългогодишен опит в танцовата област и участия в международни фестивали и шоута. Разполагаме с пищни костюми и аксесоари (ангелски крила, ветрила, огнен свещник, воали). Репертоарът ни включва ориенталски, кабаретни и модерни танци, авторско светлинно и сватбено шоу и анимация.


Времетраенето на шоутата е стандартно между 10 и 40 минути. Броят на танцьорките между 1 и 3. При интерес и желание за по-мащабни събития, надхвърлящи нашият формат, не се колебайте да се свържете с нас! Ние обичаме да творим и с радост ще реализираме смелите ви идеи. За да ви помогнем оптимално, обаче, е нужно да се свържете с нас поне месец преди събитието ви.

 

Цената варира спрямо вида шоу, броя участници в него, аксесоарите и смяната на костюми, както и спрямо честотата на ангажимента. При заявка на регулярни участия (2 или повече пъти в месеца за заведения, хотели и казина) се ползват преференциални условия.


За участия извън града заявката се прави задължително минимум седмица по-рано. Клиентът поема пътните разходи и настаняването, ако такова се налага.


При желание за танц с аксесоари е задължително да ни информирате за големина и височина на пространството (3м височина и 4 м широчина са минимално необходимите размери), както и за наличието на висящи от тавана украси, крепежи и колони.

Shahira Dance Show & Шахира - школа по ориенталски танци

​dance.shahira@gmail.com

Тел. +359 888 856 376 

        +359 878 630 575

© 2021 by Shahira

Proudly created with Wix.com

  • YouTube - White Circle
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon