facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 Cardio Bellydance - новата танцова магия в големия град
top of page

Cardio Bellydance - новата танцова магия в големия град

Updated: Nov 19, 2020

Магията на танца винаги е криела голяма притегателна сила и днес повече от всякога е

предпочитано бягство от стресиращото всекидневие. Cardio Bellydance е най-новият начин едновременно да изгорим излишните калории и да научим нови стъпки. Той съчетава в себе си завладяващото очарование на ориенталските танци и упражнения от пилатес, които извайват тялото и релаксират ума.

Ако не се боите от новите неща, значи Cardio Bellydance часовете ще ви привлекат като магнит. Те стъпват на основата на ориенталските танци, но с много повече динамика. С тях бързо и неусетно ще влезете във форма още след първите няколко посещения. И съвсем няма да спрете дотам - с всяко следващо посещение ще откривате нови и нови движения и предизвикателства, които ще ви карат да се връщате с желание и ентусиазъм.

Пригответе се да бъдете посрещнати от Нерин, русокосата мистерия от "Шахира" - школа по ориенталски танци, която ще сподели с вас тайните на танца. Движенията в таза, бедрата, корема и ръцете моделират и заздравяват мускулатурата, а стойката се изправя. Заниманията по Cardio Bellydance включват както динамична кардио част, така и релаксиращ стречинг и упражнения за стягане на мускулите. С една дума – най-доброто от двата свята – изучавате малките тайни на ориенталските танци и давате на тялото си максимума напрежение, което да го оформи. С лекота ще развиете пластиката и координацията си; ще заздравите и стегнете мускулите си; ще подобрите стойката и метаболизма си. Плюсовете са много и бързо ще се убедите в това. Хубавите неща в Cardio Bellydance заниманията не се изчерпват само с физиката. Приятната атмосфера с ориенталски ритми ще ви помогне да се освободите от стреса на ежедневието и ще отключи вашата женственост. От часовете ще си тръгвате с добро настроение и повишено самочувствие.

Заниманията по Cardio Bellydance са подходящи както за начинаещи, така и за хора с опит в ориенталските танци. И макар че голяма доза от магията на Ориента се крие в пищните им тоалети и загадъчен поглед, за тренировката ще ви е необходим само клин или спортен панталон, тениска и удобни обувки. Ориенталско шалче можете да добавите по желание за повече вдъхновение, след което нищо не може да ви спре да изгорите излишните калории по вълнуващ и нетипичен начин.

В тази приказка Нерин ще е до вас за подкрепа и мотивация. Като човек, който професионално се занимава с танци от 2004 година, Нерин няма да ви подведе или разочарова. Опитът й е богат и разнообразен - започва първо с балетни формации, в които експериментира и се обогатява с множество стилове - класика, модерен балет, фолклор, вариете, ориенталски и индийски танци. Била е дори съдия по Belly dance и Show dance в Българската Спортна Танцова Федерация, а като инструктор по групови занимания е водила свои класове по степ аеробика, денс аеробика, пилатес и стречинг. Стъпва на три континента - Африка, Азия и Европа, и има множество участия и договори. Културата, танцът и философията на Изтока обаче винаги са били нейна страст. Това я мотивира да продължава развитието си и до днес при най-добрите преподаватели в България и чужбина. Една истинска съвременна Шехерезада, която вместо със сладки приказки знае да омагьосва със спиращи дъха танци.

Ако и вие сте готови да започнете да напишете своята собствена приказка, в която имате смелостта да се превърнете в мистична принцеса от Изтока с перфектна фигура и загадъчна усмивка, Cardio Bellydance заниманията ви очакват всеки вторник и четвъртък от 20:00 часа в Pretty dance hall, зала 2, на адрес бул. „Христо Ботев“ №71, етаж 2. Повече информация за цената на заниманията и всички организационни въпроси може да получите, като се свържете с нас.

bottom of page