facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9
top of page

За сватбата

Тук ще намерите впечатляващи варианти за танцови шоу програми

show-1.jpg

Ангели от светлина

show-3.jpg

Crazy Brides

show-2.jpg

Вълшебен микс

Всяка от специализираните ни танцови програми е с уникална визия, интерактивна и направена с много любов. Могат да бъдат изпълнени като самостоятелни шоу програми или в комбинация. Ето и няколко по-нестандартни идеи:

 

"Ангели от светлина" е светлинна феерия с прекрасно послание и чудесен начин за въвеждане на булката в мястото на празненството или по пътя й към първия сватбен танц. Изключително подходяща визия за фотоснимки на младоженците и гостите с Ангелите и спомен, който дълго ще топли сърцата. 

"Crazy Brides" комбинира известни поп парчета в забавни хореографии с уменера доза лудост, закачки с публиката и театър. И как няма, когато на сватбата изведнъж се окажат не една, а няколко булки?!

 

"Вълшебен микс" дава възможност за безплатна консултация с нас, в която заедно да изградим вариант за цялостна развлекатлена програма от танци и музикални изпълнения. Може да включите любимо шоу от репертоара на "Шахира" или да обсъдим ново тематично шоу с танцьори, а защо не и с музиканти. Ние ще ви предложим чудесни вариации, спрямо вашия вкус, благодарение на прекрасните ни партньори музиканти и певци.

IMG_1492
NEV_8248
NEV_8262
IMG_1494
NEV_8130
NEV_8129

Цената на програмите варира спрямо вида шоу, броя участници в него, продължителността и постановъчната сложност.


За участия извън града заявката се прави задължително минимум седмица по-рано. Клиентът поема пътните разходи и настаняването, ако такова се налага.


При желание за танц с аксесоари е задължително да ни информирате за големина и височина на пространството (3м височина и 4 м широчина са минимално необходимите размери), както и за наличието на висящи от тавана украси, крепежи и колони.

bottom of page