facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 Йога и Бели Денс на Морето
top of page

Йога и Бели Денс на Морето

В разгара на лятото, на морския бряг ще танцуваме и правим йога.

Това е една съвършена комбинация за добро настроение и грижа за тялото.


Едно събитие като глътка въздух след дългата карантина, организирано от прекрасната Adelina Yoga Art съвместно с Шахира - школа по ориенталски танци.


Ще правим йога два пъти на ден. Сутрин ще посрещаме изгрева с Йога, следобед ще разпускаме край басейна с лека релаксираща йога практика.

В този ретрийт мъжете са добре дошли. Ще могат да се радват освен на морето, на две йога практики на ден и на красотата на най-женския танц - Belly Dance като ни аплодират.


Танци

Ще продължим да се срещаме с красотата на женското тяло и да разкриваме своята елегантност, нежност, грация, загадъчност и сексапил. За това ще ни помогнат танците, идващи от древната традиция на Изтока – belly dance.


По време на ритрийта ще научите основни движения от ориенталските танци, правилна стойка, присъствие и ще разкриете тайни, които ще освободят съзнанието от себенаблюдението и непрекъснатата оценка и ще се пренесете в магическия момент на самото творческо изживяване.

Катерина ще ви научи как да флиртувате чрез танца, да се любувате на движенията си, как да разкриете всички достойнства, които носи божественото женско тяло.


Само когато имаме добра връзка с тялото си, само тогава можем да имаме добра връзка и с другите.


Събуждането на женската Шакти енергия идваща от мистичното пространство на женския ханш, ще събуди у вас неочаквана любов, прилив на творчески потенциал и креативност.

Танците ще се водят от Катерина Борисова – Катрин


Тя е професионален режисьор и танцьор по ориенталски танци с международни награди и ръководител на танцова школа „Шахира“.


Катрин се занимава с различни видове изкуства от малка: балет, народни танци, актьорство. Две години играе в театралната трупа „Алма Алтер“. Завършва НАТФИЗ със специалност Кино и ТВ режисура. Страстта й към Изтока я води няколко пъти в Азия, където тя се влюбва в ориенталските танци.

Участва като солист в белиденс спектакли и шоу програми, а съвместно с Адриана Кацарова хореографира представлението „Отвличане от Сарая“ на Опера Нова.

Катрин се занимава с ориенталски танци повече от 10 години. От 2015г. започва преподавателската й дейност. Методиката, по която работи е обогатена с актьорски похвати, образен език и сугестопедични елементи, които правят усвояването на ориенталските танци трайно и изключително забавно и интересно. Самата тя посещава редовно семинари с утвърдени учители от целия свят. За нея ориенталските танци са най-добрият начин да се изпълни с женски магнетизъм и оптимизъм.

Повече за нея може да откриете в страницата с Преподаватели в сайта.


Практиките по йога, тантра и медитации ще се водят от Аделина Кателинова – сертифициран учител по йога /Yoga Alliance/, НСА и БФ Йога. Преподава от 10г. В момента се обучава в Тантра при Ма Ананда Сарита.


Пътят на Аделина като йога преподавател започва неочаквано, почти мистично. По време на йога практика получава вдъхновение или видение, в което ума й е изпълнен от образ на това как е сама в зала и преподава. Усещането й е толкова силно, че променя изцяло живота - до този момент се занимава с бизнес, но след това посвещава пътя си на това да изучи и преподава йога. Посещава курсове в България и чужбина, пътува до Индия, допълва опита си с Аюрведа, завършва психология. Аделина е истинско вдъхновение за всички, които мечтаят да превърнат хобитата си в начин на живот!


Дати: 16-19 юли 2020 г.

Цена:

Настаняване в двойна стая:

- 360 лв – при записване до 15 юни

- 380 лв след това

Специална цена за мъже :

- 320 лв - записване по всяко време


Включва:

3 нощувки

3 закуски

3 вечери

3 урока ориенталски танци

6 практики йога, медитация

Ползване безплатно шезлонг и чадър при басейна на хотел

Паркинг


~~~~~~~~~~~~~~


Записването става със заплащане на 50% от сумата за събитието.


Тази сума е депозит и не е възвръщаема след 15юни! /освен в случай при които събитието не може да се проведе/


~~~~~~~~~~~~~~


Примерна програма:


Четвъртък

12.00 - пристигане и настаняване

17.00 - среща и запознаване

18.00 - йога практика

19.30 - вечеря

21.00 - танци - belly dance


Петък


8.00 - 9.30 - йога практика

9.30 - закуска


Свободна програма


17.30 - 19.00 - йога практика

19.00 - 21.00 - вечеря

21.00 - 22.30 - танци


Събота


8.00 - 9.30 - йога практика

9.30 - закуска


Свободна програма


17.30 - 19.00 - йога практика

19.00 - 21.00 - вечеря

21.00 - 22.30 - танци



Неделя


8.00ч – 9.30ч – Art of Yoga

9.30ч – 10.30ч – закуска

10.30 – 11.30ч – заключителна част

12.00ч – отпътуване



За записване:



тел: 0895 661161 - Аделина


Имей: adelina@adelinayogaart.com

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page