facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9
top of page

Танцов ритрийт на о-в Корфу през септември 2024

Как да направите лятната си ваканция незабравима с този вълшебен танцов ритрийт?момиче се наслаждава на природата на остров Корфу

Лятото определено ще бъде дълго и тази година, благодарение на предстоящото танцово пътешествие от „Шахира“ – школа по ориенталски танци. В края на септември месец ви каним с нас на о-в КОРФУ!

Както всеки път сме подготвили за вас много изненади, интензивна на емоции програма с танци, почивка, ексукрзии, плаж и този път… внимание – патентован тренинг за личностно развитие! Очаквайте скоро и програмата, ще я обявим в събитието.

 

Корфу – един от най красивите и популярни острови на Гърция в Йонийско море, световно известен с очарованието на природата, както и с богатата си история, потъваща в дълбините на вековете. Не напразно се смята за един от най-зелените острови на Гърция и

Средиземноморието. Известен е с екзотичните си плажове и тюркоазени води, маслинови

горички, портокалови градини и разкошни зелени гори. Керкира, както гърците наричат

острова, пленява с венецианската си аура, живописните си селища с уникалната си архитектура и тесни улички. Неслучайно този остров е предпочитан от кралските особи, представителите на „ синята кръв“, аристократи, естрадни и филмови звезди.

 

Кога: 29 септември – 5 октомври 2024 (7 дни / 6 нощувки)

 

Къде: х-л 4* Арт Палео Нуво, о-в Корфу (хотелът е разположен в най-живописната част на острова - Палеокастрица)

 

Цена: 1135 лв.

 

В цената са включени:

- транспорт с лицензиран автобус

- водач представител на фирмата по целия маршрут

- 6 нощувки на база ол инклузив в 4* хотел с включени напитки местно производство – вино, бира, безалкохолни, вода

- уроци по ориенталски танци с Катрин от „Шахира“

- зумба занимания с Пепи Константинова

- онлайн сесия със сертифициран треньор по личностно развитие

- танцова шоу програма

 

В цената не са включени:

- Разходи от личен характер,

- такса ферибот 15 евро в двете посоки

- медицинска застраховка 10лв. с покритие 10 000 евро към застрахователно дружество

Армеец

- Такса престой в Гърция – 7 евро / ден на стая.

  


Специално за Вас сме изготвили пакет от допълнителни екскурзии за да направим почивката Ви по-интересна – попитайте при интерес!

 

Начин на плащане: записването става с внасянето на депозит от 300лв.,в офиса на турагента или по банков път IBAN BG05RZBB91551010127524 и с подписване на договор за организирано пътуване в който са посочени общите условия. Останалата сума се плаща до 30.08.2024г. 

С последната вноска се плаща и медицинската застраховка от 10лв.

Такса ферибот и допълнителните екскурзии за се плащат в автобуса.

 

Танцовият ритрийт се осъществява при минимум 40 човека. Краен срок за анулирането на пътуването при несъбран брой туристи - 7 дена преди датата на отпътуване.

 

Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на

разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя. Подробности отностно този вид застраховка ще Ви бъдат дадени в офиса на турагента “Ню Френдс Травел” ЕООД (удостоверение за регистрация № РК-01-7502/ 14.12.2015г, и

застраховка “Отговорност на туроператора” № 0650000245/002 от 23.12.2021г. kъм ЗАД

“Евроинс”)


За записване и въпроси: 0888856376 - Катрин

 

Програмата на танцовия ритрийт (запазваме си правото на корекции по нея)


 1 ДЕН / 29.09./ – Отпътуване в 2:00ч. от гр.София. Пристигане на пристанището в Игуменица Гърция в около обяд. Качване на ферибота и пристигане на остров Корфу. Пътуването с ферибота е около 60 минути. Трансфер до хотела , настаняване, обяд .

Свободно време. Вечеря.

Време за запознаване и леко раздвижване, приветствие от Пепи и Катрин и обсъждане на структурата на следващите дни.

2 ДЕН / 30.09./ - Закуска.

Зумба на брега на морето. Свободна програма. Обяд. След обяд по желание екскурзия с екскурзовод на български език до столицата Керкира, местността Канони и двореца Ахилео / двореца на принцеса Сиси / без посещение на двореца /. Вечеря. Ориенталски танци.

3 ДЕН / 01.10./ – Закуска. Белиденс комбинации за грациозни ръце и здрав таз. Свободно време. Обяд. По желание посещение на един от най-хубавите плажове на острова Глифада. Online сесия по Neuro Agility. Вечеря. Зумба.

4.ДЕН / 02.10./ – Закуска. Зумба на брега на морето. Свободна програма или по желание целодневен круиз с корабче до островите Паксос и Антипаксос /. Свободно време. Ориенталски танци. Вечеря.

5.ДЕН / 03.10./ – Закуска.  Белиденс комбинации с аксесоари. Свободна програма. По желание могат да се наемат лодки и да се обиколят невероятно красивите диви плажове в Палеокастрица. Вечеря. Танцова шоу програма.

6.ДЕН / 04.10./ – Закуска. Зумба на брега на морето. Свободно време. Обяд. Онлайн сесия по Neuro Agility. Фотосесия с костюми. Вечеря.

7.ДЕН / 05.10. / Закуска. Освобождаване на стаите в 10:00ч. Отпътуване за България. Прибиране в София късно вечерта.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page