facebook-domain-verification=ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9 ixr9kfz06vjru08ae5qbu3y89lg1y9
top of page
Нов час по кардио белиденс от 2 октомври
Нов час по кардио белиденс от 2 октомври

пн, 02.10

|

Sofia

Нов час по кардио белиденс от 2 октомври

В уютното пространство на школа по ориенталски танци "Шахира" стартираме регулярни занятия по кардио белиденс

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

02.10.2023 г., 17:30 ч.

Sofia, ul. "Opalchenska" 112, 1233 g.k. Banishora, Sofia, Bulgaria

About the event

Харесвате  ориенталските и динамични ритми? Искате да се стегнете и отслабнете,  докато се забавлявате и танцувате? Тогава този час е за вас. Ще се  потим, ще хабим калории и ще се разкършим под страстния ритъм на  Ориента. 

НАЧАЛО НА НОВОТО ТАНЦОВО ЗАНЯТИЕ: 2 октомври 2023 в школа по ориенталски танци "Шахира" на ул. "Опълченска" 112А

Cardio Bellydance е динамичен час на основата на  ориенталските танци. С него бързо, неусетно и забавно влизате във форма.  Движенията в таза, бедрата, корема и ръцете моделират мускулатурата, а  стойката изправя гърба. Часът е разпределен в динамична кардио част,  която е танцувална, а в края се правят упражнения за стягане на  мускулите и релаксиращ стречинг. Тази програма е чудесна за всички,  които искат да се запознаят базово с ориенталските танци и да отслабват.  Часът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Занятието се провежда с предварително записване.

Какво ще ви даде Cardio Bellydance: - Развиване на пластиката; - Развиване на координацията; - Заздравяване и стягане на мускулите; - Тонус и добро настроение; - Развитие на гъвкавостта; - Понижаване на стреса; - Подобряване на метаболизма; - Подобряване на стойката; - Повишаване на женствеността и самочувствието; ------------------------------- Какво облекло ви трябва? Удобен клин или спортен панталон, тениска и удобни обувки за спорт, ориенталско шалче по желание. --------------------------- Кога? понеделник и сряда от 17:30 часа Продължителността на часа е 1 астрономически час. -------------------------- Къде? ул. Опълченска 112 (вход от ул. "Струга", ет.8, зала Шахира в дъното на коридора) Централна зала на школа по ориенталски танци "Шахира" -------------------------- Цена: 40 лв (4 посещения за месец) или 68 лв (8 посещения за месец)

Заплащането за месеца става по банков път: 

Семперия Филмс ЕООД IBAN: BG87UNCR70001522612548

Основание: кардио белиденс (отбелязвате началната дата на посещенията, за които плащате) --------------------------- Контакти:

0888856376 0878630575 https://www.facebook.com/shahiraschool -------------------------

Часът по Cardio Bellydance ще го води Нерин.

Нерин  се занимава професионално с танци от 2004 година. Започва първо с  балетни формации и се занимава с множество стилове - класика, модерн,  фолклор, вариете, ориенталски и индийски танци и т.н. Също така е бивш  съдия по Belly dance и Show dance в БСТФ (Българска Спортна Танцова  Федерация) и инструктор по групови занимания (аеробика, степ-аеробика,  денс аеробика, пилатес, каланетика, стречинг). Стъпва на 3 континента -  Африка, Азия и Европа и има множество участия и договори. Културата,  танцът и философията на Изтока винаги са били нейна страст и продължава  развитието си в тези области и до днес при най-добрите преподаватели в  България и чужбина.

Награди: 1-во място категория дует на международен фестивал "Super star" Украйна, 2018г. 1-во място категория дует международен фестивал "Вълшебен свят" 2016г. 3-то място категория Belly dance show международен фестивал "Вълшебен свят" 2016г.

Share this event

bottom of page